Cartea lui Nicolae Ciucă, anunțată de un clip cu scene de pe front

Lansarea cărții „În slujba țării”, scrisă de Nicolae Ciucă, liderul PNL, reprezintă în opinia autorului o perspectivă profundă asupra carierei și angajamentului său față de România.

Fost premier și general cu o vastă experiență, Ciucă își împărtășește în paginile acestei cărți parcursul profesional și dedicarea sa pentru binele național. „În slujba țării” este o mărturie a valorilor care l-au ghidat de-a lungul anilor și o invitație la reflecție asupra responsabilității și devotamentului față de patrie.

”Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani. De ce o carte despre omul Nicolae Ciucă? Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că “nu sunt din filmul acesta”, al politicii românești. Și e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Și veți vedea în această colecție de gânduri și povești de viață care e crezul meu. Sunt un om muncitor, cu credință și frică de Dumnezeu”, a precizat președintele PNL.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.