Trei clase de la Școala 10 din Focșani trec în sistem online

Astăzi a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, pentru stabilirea unor măsuri în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Vrancea, în urma căreia au fost au fost adoptate două hotărâri.

HOTĂRÂREA nr. 120 din 13.10.2020 constată suspendarea cursurilor şcolare pentru Clasele a VI-a C, a VIII-a C și a VIII-a D, din cadrul Școlii Generale nr. 10 “Duiliu Zamfirescu” din municipiul Focşani, începând cu data de 13.10.2020 și dispune menținerea măsurilor de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 13 zile. Unitatea de învățământ menționată va respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologica pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului educației și cercetării, iar reluarea cursurilor școlare care presupun prezența ,,față în față” pentru clasa/unitatea de învățământ suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea Unității de Învățământ și a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.

HOTĂRÂREA nr. 121 din 13.10.2020 constată suspendarea cursurilor preşcolare pentru grupa mijlocie de preșcolari C, din cadrul Grădiniței cu program prelungit nr. 16, din municipiul Focşani, începând cu data de 13.10.2020 și dispune menținerea măsurilor de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 14 zile. Unitatea de învățământ menționată va respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologica pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului educației și cercetării, iar reluarea cursurilor școlare care presupun prezența ,,față în față” pentru clasa/unitatea de învățământ suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea Unității de Învățământ și a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.

Citește și:   MINUNE de PAȘTE: Patru oameni au scăpat cu viață dintr-un accident teribil pe Șoseaua Vrancei, spre Bolotești

Tot în cadrul ședinței de astăzi a fost adoptată HOTĂRÂREA nr. 122 din 13.10.2020 privind publicarea ratei incidenței cumulate la 14 zile, pentru fiecare localitate, din Analiza de risc epidemiologic la nivelul județului Vrancea întocmită de Direcția de Sănătate Publică, pe site-ul oficial al Instituției Prefectului – Județul Vrancea – www.vn.prefectura.mai.gov.ro, respectiv al Direcției de Sănatate Publică Vrancea – www.dspvn.ro și pe paginile oficiale de Facebook ale celor două instituții.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.