Neamurile lui Ion Ștefan (FD) îi ajută pe candidații PSD. Fina Ana Dimitriu-Bunghez candidează la Focșani, nepotul Sergiu Bordea Ștefan la Milcovul.

Cumetrii politice la Forța Dreptei. Deputatul Ion ȘTEFAN l-a nominalizat pe nepotul său, Sergiu Bordea ȘTEFAN, drept candidat la funcția de primar la Milcovul, iar pe fina sa, Ana Maria Dimitriu Bunghez la Primăria Focșani.

Mutarea îi ajută pe primarii PSD Mihai Neață (Milcovul), în duelul pe care-l are cu liberalul Maricel Lazăr, respectiv pe Cristi Misăilă (la Focșani).

Astfel, Ștefan (FD) s-a comasat cu Halici (PSD), deși a „țipat” toată campania că e o problemă cu „comasații PSD-PNL”, iar acum el face comasare cu PSD și la Milcovul, și la Focșani, dar și în alte localități unde a pus candidați care să ajute PSD-ul.

La nivel de județ PNL și PSD candidează separat, nu s-au menajat deloc în campanie (cu un plus pentru „atacurile” multor liberali la adresa pesediștilor). În schimb, Ștefan s-a comportat cu prietenul său Halici mai ceva decât cu un comasat. Îl ajută cât cuprinde. (A. G. I.)

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.