Candidatul Alianței PSD-PNL la europarlamentare, Alexandru Ciprian Epure, vorbește despre un vot care echivalează cu dezvoltarea

„Cred că vrâncenii s-au lămurit deja că PNL este partidul soluțiilor, partidul proiectului european. În Vrancea, suntem echipa faptelor! De aceea, pe 9 iunie, fiecare vot pentru PNL este un vot pentru dezvoltare și fapte! Știm cât de importanți au fost banii europeni pentru dezvoltarea comunităților noastre”, a fost mesajul transmis de candidatul Alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare.

Alexandru Ciprian Epure se dovedește a fi o voce proeminentă în susținerea proiectului european, recunoscând valorile fundamentale ale acestuia, precum respectul, bunul simț și eficiența instituțională. În contextul actual, în care județul Vrancea se confruntă cu provocări și oportunități complexe, Epure reprezintă un lider capabil și determinat să aducă schimbarea pozitivă pe scena europeană. Prin abordarea sa pragmatică și angajamentul său față de nevoile comunității, el promite să fie o voce puternică pentru interesele vrâncenilor în Parlamentul European.

Prin urmare, fiecare vot pentru Alexandru Ciprian Epure și Alianța PSD-PNL pe 9 iunie este un vot pentru dezvoltare și reprezentare autentică în cadrul Uniunii Europene. Epure nu doar promite, ci și demonstrează că este pregătit să transforme viziunea sa în acțiuni concrete, ducând astfel mai departe aspirațiile și interesele județului Vrancea pe scena europeană.

„De la timpurile când părinții noștri stăteau ore în șir la cozi la ambasadele occidentale, pentru a obține vize de călătorie, până la libertatea de circulație pe care o avem astăzi, am parcurs un drum imens. Și totuși, acest drum este doar începutul. Județul Vrancea are un potențial imens care, prin fondurile europene și prin apartenența la marele proiect european, va reuși să redea fiecărui vrâncean ceea ce merită: o Europă a respectului, a bunului simț, a instituțiilor funcționale și a serviciilor publice digitale și eficiente. Evident, Europa din inima Vrancei înseamnă și respect pentru toți membrii comunității. PNL este partidul soluțiilor. Este partidul proiectului european. În Vrancea, suntem echipa faptelor! De aceea, pe 9 iunie, fiecare vot pentru PNL este un vot pentru dezvoltare și fapte!”, a conchis Epure.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.