Hoțul de diplome Victor Ponta s-a aliat cu Oprișan pentru a-l susține pe Misăilă

Plagiatorul Ponta, dovedit hoț cu acte în regulă printr-o decizie definitivă a instanței, s-a aliat cu Oprișan pentru a-l susține pe Misăilă la Primăria Focșani. Fostul premier PSD, președinte al Pro România, a decis, așadar, să facă echipă în Vrancea cu Oprișan și cu Misăilă, stabilind o strategie comună împotriva PNL. Practic, deși s-au mai contrat în ultimii ani, în public, când a venit vorba de interesele lor Ponta, Oprișan și Misăilă au dat la pace pentru a-și asigura voturile necesare în alegeri.

Colaborarea dintre PSD și Pro România este atât de evidentă încât au apelat și la același slogan: ”Mai multă muncă, mai puțină politică!”. Culmea tupeului, se poate spune, pentru că ei nu au muncit conform promisiunilor făcute în campaniile electorale, dar au avut grijă să facă jocuri politice la nesfârșit. Inclusiv alianța neoficială din Vrancea dintre PSD și Pro România este tot un joc politic făcut de cei care, în mod ipocrit, și-au pus pe afișe: ”mai puțină politică”.

Se dovedește, încă o dată, că atunci când vor să ”joace” împotriva focșănenilor pesediștii nu se dau în lături de la nimic. Victor Ponta, un pesedist vopsit într-o altă culoare, susține un baron și un primar restant la capitolul realizări în mandatul 2016 – 2020. ”Cine-l mai girează pe Ponta este de aceeași teapă cu el”, spunea fostul ministru Daniel Funeriu. Am adăuga că cine se aliază cu un hoț (de diplome), dă măsura caracterului său!

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

Citește și:   Ce trebuie să știm despre delimitarea, numerotarea și stabilirea sediilor secțiilor de votare

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.