Gruparea Misăilă – Oprișan, venituri lunare oficiale de peste un miliard de lei vechi

Da, stimați vrânceni. Munciți și plătiți taxe și impozite pentru salariile și indemnizațiile uriașe ale lor: Marian, Cristi Valentin, Raluca, Lucreția, Dorian, Liviu și Vasile.

Da, ați citit bine. Salariile și indemnizațiile LUNARE ale persoanelor din imaginea alăturată depășesc un miliard de lei vechi. Mai exact, 100.631 RON, ceea ce înseamnă aproape 21.000 de euro LUNAR. Într-un an de zile se adună echivalentul sumei de 250.000 de euro, o sumă brută uriașă. Veniturile nete oficiale ale celor din ”gruparea” Misăilă – Oprișan se cifrează la peste 700 de milioane de lei lunar, incluzând aici și anumite sume care nu provin de la bugetul local, cum ar fi unele pensii legale. Sumele respective au fost luate din declarațiile de avere ale celor enumerați.
Da, stimați vrânceni. Munciți și plătiți taxe și impozite pentru Marian, Cristi Valentin, Raluca, Lucreția, Dorian, Liviu și Vasile. Pentru ei și pentru ”caracatița” lor pe care o puteți admira în paginile ediției noastre tipărite.
Deși v-ați arătat de atâtea ori nemulțumirea față de administrația județeană și cea locală, pesediștii și-au stabilit salarii și indemnizații uriașe, mergând până la limita maximă a coeficienților de salarizare. La așa sume uriașe, sunteți, în continuare, mulțumiți de activitatea lui Oprișan, Misăilă & Co?

Ne vedem la vot, pe 27 septembrie!

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

Citește și:   El este tânărul de 22 de ani găsit împușcat în Unitatea Militară 01471 din Focșani. Andrei Dănilă era maistru militar clasa a IV-a.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.