Florin Nechifor: „Încet, dar sigur, investițiile revin în Adjud, după 30 de ani de stagnare cu PSD la conducerea municipiului”

După trei decenii de administrație PSD, care a transformat Municipiul Adjud într-o Sicilie a României, cetățenii l-au votat în 2020, drept primar, pe Florin Nechifor, candidatul Partidului Național Liberal (PNL).

Din fericire pentru adjudeni, anul schimbării la nivelul administrației județene (victoria lui Cătălin Toma la CJ Vrancea) a coincis cu schimbarea și la nivelul administrației locale. Acest lucru se vede în proiectele pe care primarul Florin Nechifor le-a realizat în acești patru ani, în cele pe care le are în curs de finalizare și în nota de optimism și încredere pe care a adus-o în rândul cetățenilor.

L-am auzit zilele acestea pe premierul României declarând că a trecut prin Adjud în campanie electorală și nu a fost mulțumit de nivelul de dezvoltare al localității. Are mare dreptate, premierul! Nici noi, administrația liberală nu suntem mulțumiți, dar premierul nu știe, sau știe dar nu spune, că până în 2020, Adjudul a fost condus de o administrație pesedistă. Ceea ce a distrus PSD în 30 de ani la Adjud este greu de refăcut în doar 4 ani. Cu această declarație, premierul nu a făcut decât să recunoască dezastrul produs de administrația PSD la Adjud”, ne-a spus Florin Nechifor, primarul Municipiului Adjud. Dacă primul ministru nu știe sau nu i s-a spus despre acest dezastru, adjudenii nu au uitat, dovadă fiind sondajele recente, în care, pe primul loc la încredere se află actual primar Florin Nechifor. Adjudenii nu mai vor ca localitatea lor să redevină Sicilia României! Și nici vrâncenii nu mai vor un pesedist la conducerea județului. De aceea vor vota cu Dragoș Ciobotaru, președintele PNL Vrancea, omul care va duce proiectele lui Cătălin Toma mai departe.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240015

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.