ALEGERI LOCALE Vrancea 2020. GRAVE probleme la Măicănești și Tătăranu. 125 de persoane au cerut urna mobilă, însă doar 10 au și adeverință medicală. Adeverințele au fost eliberate de un medic care este… candidat PSD la Consiliul Local!

Grave probleme la Tătăranu cu o zi înaintea alegerilor locale. Reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS au constatat în această seară că s-a depus un număr de 125 de cereri pentru urna mobilă, însă în documentele atșasate cererilor nu există adeverințe care să ateste problemele medicale, ci… anchete sociale realizate de Primăria Tătăranu. Astfel, la Bordeasca Veche 1 există 18 cereri, la Bordeasca Veche 2 au fost depuse 35 de cereri, la Bordeasca Nouă 13 cereri, la Vâjâetoarea 9 cereri, la Mărtinești 10 cereri și la Tătăranu 40 de cereri. ”O situație extrem de gravă din punctul meu de vedere, mai ales că este pentru prima dată când la Tătăranu se depun atât de multe cereri pentru urna mobilă și, extrem de grav, fără documentele legale prevăzute de legislație. La Bordeasca Veche ar fi circa 10 cereri cu adeverințe de la medic, în afara anchetelor sociale ale Primăriei, însă toate adeverințele ar fi date de un medic din comună, candidat PSD la Consiliul Local. Lucrăm la contestații pe care le vom depune mâine dimineață. Vom sesiza și organele de anchetă, pentru că la mijloc este ceva necurat”, a precizat Eugen Popa, candidat al Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar.

Citește și:   ITM a verificat distribuitorii de carburanți din Vrancea. 9 amenzi și 11 avertismente au fost dat societăților găsite cu nereguli.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.