VIDEO: Ion Ștefan a anunțat scoaterea la concurs a posturilor de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei

Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, a precizat ieri la B1 TV, că toate posturile din cadrul MLPDA vor fi scoase la concurs.

Azi (n. r. – ieri) a apărut în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern cu privire la reorganizarea și organigrama Ministerului. Odată cu apariția în Monitorul Oficial, intrăm în linie dreaptă cu reorganizarea Ministerului. Vom reorganiza din temelii, din temelii Ministerul. Aproape toți angajații Ministerului vor fi nevoiți să participe la concurs, toate posturile vor fi scoase la concurs. Au fost 1.020 de posturi, vor rămâne 765. Asta nu înseamnă că vor rămâne 765 de angajați, putem să ne oprim și mai jos. Dar unde vom putea scoate la concurs și sunt convins că marea majoritatea posturilor vor fi scoase la concurs… Îmi doresc un concurs deschis, să poată vedea și opinia publică”, a declarat ministrul Ion Ștefan.

Alte declarații făcute de Ministrul LPDA:

„Vrem să deblocăm pentru totdeauna această idee că Ministerul Lucrărilor Publice e patronat sau controlat de oameni aduși de unul și de altul. Acum au posibilitatea angajații ministerului, dar și ceilalți să-și pună în valoare și să-și etaleze priceperea într-un concurs public, în care nimeni nu va putea interveni într-un fel sau altul”

„Cu certitudine vă pot spune că (ministerul Dezvoltării) a fost politizat 100%, adică nu e nici cel mai mic semn de întrebare că acest minister nu a fost politizat 100%. Chiar cei care spun că au rămas de pe vremea lui X sau Y între timp s-au decolorat sau s-au vopsit și nu știm exact de unde și cum au mai apărut”.

Citește și:   Ministrul Ion Ștefan a prezentat principalele proiecte implementate în Vrancea, de către Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației

 

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.