Vrancea are un candidat la alegerile europarlamentare! Alexandru Ciprian Epure, nominalizat pe lista PNL pentru Parlamentul European

Vrânceanul Alexandru Ciprian Epure va fi pe lista PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie!

În vârstă de 40 de ani, Epure a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, fiind de profesie economist. Căsătorit, tatăl a trei copii, Alexandru Ciprian a fost și consilier județean în mandatul 2016-2020, dar și lider al tineretului liberal vrâncean.

Vrancea liberală în Uniunea Europeană Am luat decizia de a mă alătura echipei lui Dragoș Ciobotaru, președintele filialei vrâncene a Partidului Național Liberal și candidatul la Consiliului Județean Vrancea și Valentin Resmeriță, candidatul PNL la Primăria Focșani, prin asumarea unei candidaturi la Parlamentul European.

Sunt focșănean, sunt vrâncean, sunt român, sunt european și această candidatură mă onorează. Știu foarte bine ce înseamnă acest lucru, pentru că îmi vine în minte experiența de acum 4 ani, care a fost una dintre cele mai intense și mai frumoase perioade.

Am mers prin fiecare localitate din județul Vrancea, am discutat cu mii de oameni, am fost alături de ei și am reușit să transmit mai departe probleme lor. Acum, la 4 ani distanță, Vrancea liberală arată altfel: mult mai dezvoltată și mai europeană. Asta înseamnă că liberalii vrânceni și-au făcut treaba.

Mulțumesc colegilor mei din PNL Vrancea pentru propunere si pentru susținere, dar și celor din conducerea națională a partidului”, a precizat Alexandru Ciprian Epure, candidat al PNL la alegerile Europarlamentare.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.