Nicu Tănase: „Și mie ce-mi iese? Vreau secretar de stat!” Tănase și Ion Ștefan îi fac jocurile lui Misăilă.

Fostul liberal Nicu Tănase, devenit „independent” ieri la o conferință de presă, a refuzat să se alăture echipei care vrea să-l schimbe pe primarul Focșaniului, Misăilă, la alegerile locale din 9 iunie. El le-a cerut celor care i-au propus să facă echipă anti-Misăilă să fie numit secretar de stat la un minister din cadrul Guvernului României.

”Și mie ce-mi iese dacă fac echipă cu Resmeriță împotriva lui Misăilă? Vreau secretar de stat!” a fost solicitarea lui Tănase, o solicitare care denotă caracterul jalnic al celui care s-a dat mare luptător împotriva PSD-ului și a lui Misăilă. Practic, și-a dat arama pe față, iar foștii lui colegi din PNL îl bănuiesc că era unul din „sifoanele” din PNL Focșani care îi dădeau raportul periodic lui Ion Ștefan. Nu degeaba i se spunea „brelocul” lui Ștefan.

Prin strategia politică ieftină pe care o pun în aplicare (separat sau împreună), Tănase și Ștefan încearcă să-l ajute pe Misăilă să rămână primar al Focșaniului pentru încă 4 ani. Vom vedea dacă vor și reuși.

 

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.