ULTIMA ORĂ: Grav accident la Cerdac, intersecția spre Cotești, pe DN 2 – E 85

O femeie este în comă și mai multe sunt rănite în urma unui accident rutier produs în sensul giratoriu de la Cerdac, spre Cotești. Practic, este primul accident mai grav în zona respectivă, după construirea sensului giratoriu, în urmă cu aproape 2 ani (august 2022).

Un microbuz de persoane și o Dacie Jogger au fost implicate în accident.

UPDATE. INFO IPJ Vrancea:

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la intersecția DJ 205 R Cotești cu DN2 E 85 a avut loc o coliziune între un autoturism și un microbuz transport persoane. Conform datelor din apel, o persoana din autoturism a suferit leziuni și 6 pasageri din microbuz. Din acest moment se circulă alternativ pe ruta Focșani-Buzău.

INFO ISU Vrancea:

Accident rutier DN2 E85, comuna Cotești, 1 microbuz și 1 autoturism implicate, 1 persoană încarcerată, inconștientă, intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu modulul SMURD (1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD) și 1 autospecială de intervenție. În microbuz se aflau 13 persoane + conducătorul auto, 3 persoane cu traumatisme minore primesc îngrijiri medicale. În urma accidentului au rezultat 8 victime, dintre care o victimă inconștientă (se efectuează manevre RCP) și una conștientă preluată de SAJ, ambele din autoturism și 6 cu traumatisme minore (aflate în microbuz).

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.