Un băiețel pierdut de familia sa a fost găsit de polițiști și predat în siguranță părinților

Un copil de șase ani s-a pierdut de familia sa în Panciu. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe o stradă din Cartierul Crucea de Sus, se află un minor dezorientat.

La sediul poliției, a fost stabilită identitatea minorului, în vârstă de 6 ani, din județul Galați iar la scurt timp polițiștii au identificat în trafic un autoturism în care se afla familia acestuia, care îl căuta.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că fratele acestuia ar fi plecat de lângă autoturismul parcat, timp în care minorul a coborât și s-a rătăcit pe raza cartierului Crucea de Sus.

Alte două cazuri de dispariție au fost rezolvate de polițiști. Duminică, 18 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați de către un reprezentant al Centrului de Primire în Regim de Urgență al DGASPC Vrancea, cu privire la faptul că un minor instituționalizat, în vârstă de 10 ani,  a plecat din centru și nu a mai revenit. Astfel, în ziua de 19 octombrie a.c., ora 09.00, în urma activităților specifice de căutare, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vulturu au identificat minorul pe raza localității.

În jurul orei 14.00,  Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112  cu privire la faptul că minorul a părăsit din nou Centrul de Primire în Regim de Urgență. Minorul a fost identificat de această dată de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești .

Tot pe  19 octombrie a.c., ora 12.21, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați de către o femeie, din județul Neamț cu privire la faptul că fiica sa, o minoră, în vârstă de 15 ani, din județul Neamț se află pe raza comunei Chiojdeni la domiciliul unui tânăr și este împiedicată să revină la domiciliu.

Citește și:   DRAMĂ: A murit patronul restaurantului Ambasador din Focșani, Costel Stanciu.

Minora a fost identificată de polițiști și predată familiei.

 

 

 

 

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.