Vicepreședintele CJ Vrancea, Ionel Cel-Mare, prezent la Adunarea Generală a UNCJR

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare, a participat la Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), care a avut loc la București, alături de președinți ai consiliilor județene din toată țara.

La eveniment au fost prezenți premierul României, Marcel Ciolacu, vicepremierul Marian Neacșu și mai mulți miniștri din cadrul Guvernului României: Adrian Veștea – Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Ligia Deca – Ministrul educației, Natalia Intotero – Ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, Marcel Ioan Boloș – Ministrul finanțelor, secretari de stat din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Ministerul Sănătății și Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale de Sport.

În cadrul Adunării Generale a UNCJR au fost aprobate raportul de activitate pe anul 2023, situațiile financiare pentru anul trecut și bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024, precum și planul de activități și obiectivele UNCJR pentru anul 2024. Astăzi s-a adoptat și protocolul de colaborare dintre Casa Socială a Construcțiilor și UNCJR și au avut loc lucrările focus-grupului “Descentralizarea activității de tineret, sport și educație.”

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Citește și:   Accident MORTAL pe DN 2 E 85, la intersecția spre Slobozia Ciorăști. Un alt accident s-a produs între Focșani și Garoafa.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.