Dragoș Ciobotaru a fost validat președinte interimar al PNL Vrancea

*******************************

Astăzi, Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal l-a validat pe Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi, în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea.

Dragoș Ciobotaru, recunoscut pentru eficiența sa dovedită în administrația publică, a fost ales în urma rezultatelor concrete obținute în întreaga sa activitate. Validat de cetățeni prin cel mai mare scor la alegerile din 2020 (93 %), dintre toate organizațiile politice din Vrancea, liderul interimar al PNL Vrancea a demonstrat abilități deosebite în gestionarea problemelor locale și dezvoltarea comunității.

De asemenea, Dragoș Ciobotaru este foarte aproape să ducă la îndeplinire un obiectiv de importanță națională, nu doar locală, prin realizarea Stațiunii Vizantea-Livezi, proiect ce va fi finalizat în doar câteva luni. Această realizare atestă capacitatea sa de a aborda provocări la nivel înalt și de a genera proiecte care aduc beneficii semnificative întregii comunități.

Cu o experiență anterioară în echipa de conducere a PNL Vrancea alături de regretatul lider liberal Cătălin Toma, Dragoș Ciobotaru cunoaște în detaliu problemele organizatorice, precum și planurile și strategiile pentru anul electoral 2024. Aportul său valoros și dedicarea în slujba dezvoltării județului Vrancea sunt recunoscute la nivelul întregii filiale.
Această validare a lui Dragoș Ciobotaru în funcția de Președinte Interimar a fost posibilă datorită susținerii necondiționate a întregii filiale PNL Vrancea, de la consilierii județeni până la primarii liberali, reflectând o dorință comună de a câștiga alegerile din acest an.

”Împreună, ne propunem să continuăm să oferim vrâncenilor o administrație liberală care să asigure o guvernare locală eficientă, la înălțimea așteptărilor cetățenilor noștri. Le mulțumesc tuturor colegilor din PNL Vrancea pentru susținere, mulțumesc conducerii naționale a PNL pentru încredere. Cu potențialul filialei județene și cu o determinare pe măsură vom oferi vrâncenilor o dezvoltare reală a regiunii din care facem parte”, a precizat președintele interimar Dragoș Ciobotaru.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 3 martie 2024

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.