Președintele PNL, despre efectele directe luate de guvernarea liberală

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, a vorbit despre capitalul românesc care a avut performanțe solide în 2022, reușind să se consolideze și să contribuie la creșterea economică.

O spune o statistică realizată de grupul Coface, care indică faptul că în top 500 companii mari din Europa Centrală și de Est se află 60 de societăți românești. Față de anul anterior analizat, numărul de companii românești din clasament l-a depășit pe cel al Ungariei.

Este un efect direct al măsurilor luate de guvernarea liberală și al programelor de sprijin pentru mediul de afaceri. O prioritare clară și asumată a PNL este crearea unui mediu propice investițiilor, în care firmele românești să aibă capacitatea de a se dezvolta și de a putea concura cu succes pe plan extern. Și în actuala configurație guvernamentală, continuăm să susținem mediul privat, singura soluție pentru păstrarea locurilor de muncă ale românilor, crearea altora noi și creșterea economiei reale pe termen lung”, a afirmat liderul liberalilor.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.