Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a fost ales prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță din cadrul Congresului Puterilor Locale și Regionale

În cadrul celei de-a 45-a sesiuni a 𝐂𝐨𝐧𝐠𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐮𝐭𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 (𝐂𝐏𝐋𝐑) 𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐢, desfășurat la Strasbourg, liderul PNL Vrancea a fost ales 𝐩𝐫𝐢𝐦-𝐯𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ din cadrul CPLR.

În calitate de președinte al delegației României, mi-am susținut candidatura prezentând o serie de priorități pe care le am în vedere pentru acest mandat. Astfel, îmi propun organizarea mai multor activități pe teren destinate promovării democrației locale și regionale, o interacțiune sporită între zonele urbane, periurbane și rurale, respectând principiul subsidiarității, dar și evidențierea capacității și aptitudinilor autorităților locale de nivel intermediar, respectiv a județelor, a căror utilitate este pusă sub semnul întrebării într-un anumit număr de state de diferiți actori și din diferite motive politice. Totodată, am avut onoarea să am astăzi o întâlnire cu Excelența Sa Ion JINGA, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar, reprezentant Permanent al României pe lângă Consiliul Europei. Mulțumesc colegilor din 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐫 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 (𝐄𝐏𝐏) pentru susținerea pe care mi-au acordat-o”, a precizat președintele CJ Vrancea. (A. I.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.