Președintele PNL, Nicolae Ciucă: „Autostrăzile A7 și A8 sunt investiții-cheie, care vor aduce resurse, noi afaceri private și locuri de muncă pentru toată regiunea de Nord-Est a României”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a făcut o serie de declarații la Iași, despre autostrăzile A7 și A8. Acestea sunt considerate investiții-cheie care vor aduce resurse, noi afaceri private și locuri de muncă pentru toată regiunea Moldovei, iar Partidul Național Liberal va sprijini toate aceste proiecte la guvernare.

Nu doar investițiile în infrastructură, dar și atragerea de fonduri europene rămâne esențială pentru continuarea proiectelor de dezvoltare locală. I-am îndemnat pe colegii mei să aibă curajul să gândească și proiecte care depășesc granițele comunelor, orașelor, județelor, pentru că doar așa putem reduce decalajele dintre urban și rural și doar așa le putem oferi un trai mai bun românilor. I-am încurajat pe colegii din PNL Iași să promoveze în comunitățile lor exemplele de patriotism lucid, să nu lase aceste valori să fie confiscate de demagogi și extremiști.” a declarat președintele PNL.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.