Agresiunile în școli, o problemă continuă

În perioada 17-19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au continuat activitățile de informare în cadrul Campaniei naționale pentru prevenirea cyberbullyingului, conștientizarea riscurilor, vulnerabilităților și consecințelor în ceea ce privește infracțiunea de violarea vieții private.

Astfel, într-un cadru nonformal, la Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală Holistic, la Asociația Sfânta Ecaterina ”Cel ce dă, lui își dă” din satul Irești, Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Focșani, precum și la after school-uri și grădinițe de pe raza municipiului Focșani, peste 230 de preșcolari, școlari și cadre didactice au avut ocazia să dezbată acest subiect și să se convingă că indiferent de cât de gravă poate fi situaţia, cea mai bună soluție este să apeleze la Poliţie.

NU UITAȚI ! Dacă cineva a postat, fără acordul dumneavoastră, imagini, filme sau date de contact private, trebuie să vă adresați administratorului respectivului site pentru a elimina conţinutul nedorit. În cazul în care vi se refuză îndepărtarea imaginilor şi datelor de contact ilegal postate, puteți să faceți plângere penală, în baza art. 226 din Noul Cod Penal, cu privire la violarea vieţii private.

Citește și:   Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a semnat contractul pentru dotarea unităților școlare din subordinea CJ

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.