Conducători auto identificați sub influența alcoolului/ substanțelor interzise

Pe 10 aprilie, la ora 20:30, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat în trafic, pe Drumul Județean 205E, în comuna Vizantea Livezi, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din localitate, iar în urma efectuării unui test preliminar la Spitalul Panciu, rezultatul a indicat valoare pozitivă la substanța THC (cannabis). În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 10 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală 9 Odobești au depistat în trafic, pe strada Izvorului din comuna Mera, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 23 de ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 10 aprilie, ora 17:25, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat în trafic, pe Drumul Județean 205 E, în comuna Vizantea Livezi,un autoturism condus de către un bărbat, de 50 de ani din localitate, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și:   Camioanele de lemne din Vrancea, pozate la Buzău, parțial nelegale!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.