Un candidat pe listele PSD Vrancea este acuzat că a amenințat cu cuțitul un simpatizant al PNL

Ion M., candidat pe listele Partidului Social Democrat (PSD) Vrancea, la alegerile locale din 27 septembrie, a amenințat cu un cuțit, ieri 6 septembrie, un simpatizant al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea.
Incidentul reprobabil s-a produs în incinta unei spălătorii auto de pe raza comunei Slobozia Bradului, acolo unde simpatizantul liberal a fost agresat și s-a temut pentru viața sa.

Candidatul PSD a fost reclamat, ulterior, la Poliție, la ora actuală existând o anchetă în acest sens, din informațiile pe care le deținem. Partidul Național Liberal filiala Vrancea respinge ferm astfel de practici ale candidaților PSD și îndeamnă actorii politici din județ să dea dovadă de responsabilitate, de decență și să respecte legea. Este inadmisibilă acțiunea de intimidare și amenințare a oamenilor care susțin Partidul Național Liberal.

Pe de altă parte nu putem să nu constatăm că agresiunile verbale și fizice din spațiul public, în ultimii ani, atât de cunoscute vrâncenilor, cu social-democrați în prim-plan, au încurajat practic astfel de atitudini agresive ale unor candidați PSD din teritoriu.

Solicităm organelor de anchetă să facă lumină cât mai urgent posibil în ceea ce privește agresiunea de ieri de la Slobozia Bradului, pentru ca astfel de amenințări să nu se mai repede pe parcursul campaniei electorale.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 7 septembrie 2020

FOTO: Liberalii au fost recent în campanie la Slobozia Bradului, fără a se înregistra incidente în ziua respectivă (5 septembrie)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.