Bărbat monitorizat cu brățară electronică după ce și-a agresat soția și fiica!

Pe 28 martie, la ora 21:05, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Străoane, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, s-ar fi manifestat agresiv față de soție, o femeie de 43 de ani și fiica acestora, o minoră în vârstă de 14 ani, cele două fiind nevoite să părăsească domiciliul.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se astfel existenţa unui risc iminent. Împotriva bărbatului s-a emis Ordinul de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. De asemenea, acestuia i s-a aplicat şi sistemul de monitorizare cu brăţară electronică. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Depistat de polițiști fără permis de conducere

La data de 28 martie, ora 18.50, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat un bărbat, de 23 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Viișoara, deși nu poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.