Work-shop la Brăila: Educația în Anti-Doping și Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante

Agenția Națională Anti-Doping vă invită la workshopul regional pentru identificarea instrumentelor și metodelor de lucru specifice destinate conturării inițiativelor legislative din domeniul sportiv. Workshopul se va desfășura la Brăila, în perioada 10-12 mai 2023, iar acesta are tematicile Educația în Anti-Doping și Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante. La acest eveniment, sunt invitați să participe: sportivii, instructorii, antrenorii, profesorii de educație fizică și sport, consilierii/ inspectorii/ referenții sport, cercetătorii în domeniul sportiv, maseurii, kinetoterapeuții,  psihologii sportivi, medicii/asistenții ce activează în domeniul sportiv, organizatorii de competiții și evenimente sportive
membrii din structurile cu atribuții în combaterea dopajului și traficului de substanțe dopante: reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Autorității Naționale a Vămilor (ANV), membrii din entitățile cu atribuții în domeniul sportiv, administratorii și angajații sălilor de fitness, practicanții sportului recreativ.

Workshopul se va desfășura pe o perioadă de trei zile. Întâmpinarea participanților se face în prima zi, în intervalul orar 16:00-17:30. Menționăm că, în cadrul evenimentului, cheltuielile de cazare și transport (pe o rază de 150 de kilometri) sunt suportate de către Agenția Națională Anti-Doping.

Înscrierea la workshop se poate face până pe 21 aprilie la poca@anad.gov.ro sau la telefon 0722 580 597 – persoană de contact Claudia Timnea. Toate detaliile organizatorice necesare, precum și sala de evenimente (hotelul) în care se va desfășura workshopul, vor fi trimise înscrișilor înainte de eveniment.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.