Work-shop la Brăila: Educația în Anti-Doping și Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante

Agenția Națională Anti-Doping vă invită la workshopul regional pentru identificarea instrumentelor și metodelor de lucru specifice destinate conturării inițiativelor legislative din domeniul sportiv. Workshopul se va desfășura la Brăila, în perioada 10-12 mai 2023, iar acesta are tematicile Educația în Anti-Doping și Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante. La acest eveniment, sunt invitați să participe: sportivii, instructorii, antrenorii, profesorii de educație fizică și sport, consilierii/ inspectorii/ referenții sport, cercetătorii în domeniul sportiv, maseurii, kinetoterapeuții,  psihologii sportivi, medicii/asistenții ce activează în domeniul sportiv, organizatorii de competiții și evenimente sportive
membrii din structurile cu atribuții în combaterea dopajului și traficului de substanțe dopante: reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Autorității Naționale a Vămilor (ANV), membrii din entitățile cu atribuții în domeniul sportiv, administratorii și angajații sălilor de fitness, practicanții sportului recreativ.

Workshopul se va desfășura pe o perioadă de trei zile. Întâmpinarea participanților se face în prima zi, în intervalul orar 16:00-17:30. Menționăm că, în cadrul evenimentului, cheltuielile de cazare și transport (pe o rază de 150 de kilometri) sunt suportate de către Agenția Națională Anti-Doping.

Înscrierea la workshop se poate face până pe 21 aprilie la poca@anad.gov.ro sau la telefon 0722 580 597 – persoană de contact Claudia Timnea. Toate detaliile organizatorice necesare, precum și sala de evenimente (hotelul) în care se va desfășura workshopul, vor fi trimise înscrișilor înainte de eveniment.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Avem primul caz de CORONAVIRUS în Vrancea. Persoana se află în carantină de mai multe zile, după ce a venit din Italia, și nu are contact cu exteriorul!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.