Mandate puse în executare de polițiști

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au pus în executare două mandate, emise de Judecătoria Adjud, cu privire la doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 18 ani, condamnați pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

La data de 07.02.2023, Judecătoria Adjud a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii față de un tânăr, în vârstă de 19 ani, care are de executat o pedeapsă de 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

La aceeași dată, 07.02.2023, Judecătoria Adjud a dispus măsura internării într-un centru de detenție față de un tânăr, în vârstă de 18 ani, care are de executat o pedeapsă de 3 ani pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Tânărul în vârstă de 18 ani urmează să fie depus în cadrul Centrului de detenție din județul Brăila, iar cel în vârstă de 19 ani în cadrul Penitenciarului Focșani.

La data de 07.02.2023, ora 17.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Golești au pus în executare un mandat emis în data de 07.02.2023, de către Tribunalul Vrancea, privind pedeapsa cu închisoarea, de 2 ani și 9 luni, pentru comiterea de infracţiunii de „trafic de droguri de mare risc”, în formă continuată, de către un bărbat, în vârstă de 25 de ani.
Persoana în cauză a fost depusă la Penitenciarul Focşani, în vederea executării pedepsei.

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 07.02.2023, ora 16.30, pe DN2 E85, în afara localității Garoafa, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din a fost depistat conducând un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 08.02.2023, ora 20.06, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, cu ocazia activităților specifice desfășurate pe B-dul Unirii din mun. Focșani, au oprit pentru control un autovehicul, al cărui conducător auto nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Întrucât emana halenă alcoolică, după identificarea acestuia s-a procedat la testarea alcoolscopică cu apartul etilotest, rezultând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehiocul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.