DRAMĂ: A murit la volan, apoi a intrat în copac. Nina Daniela, tânăra care a murit pe drumul dintre Tișița și Panciu, n-a avut nicio șansă să scape, din păcate!

O tânără din Panciu care locuia în Focșani, conform informațiilor de pe pagina sa de socializare, a murit la volan în timp ce se deplasa pe DN 2 L, între Tișița și Panciu. Nina Daniela era singură în mașină când a părăsit sensul de mers și s-a izbit violent de un copac. Conform unor persoane aflate la fața locului după accident, nu s-au găsit urme de frânare, iar drumul era drept în zona accidentului. În aceste condiții, cea mai probabilă variantă este că femeia de 31 de ani a făcut stop cardiac și n-a mai putut controla mașina.

Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente!

Comunicatul oficial al ISU Vrancea:

Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2 L, între localitățile Tișița și Panciu, după ce un apel primit la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 17:50, anunța că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac, iar o persoană a rămas încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate în cel mai scurt timp 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu. La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

La locul evenimentului echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex feminin, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul acesteia.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției.

 

 

Citește și:   13 mai, zi „bogată” cu accidente rutiere în Focșani

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.