Senatorul Cătălin Toma: ”Îmi doresc foarte mult ca vrâncenii din Diaspora să ia în calcul varianta de a se întoarce în România!”

Într-o conferință de presă susținută astăzi senatorul liberal Cătălin Toma a susținut că nu va promite marea cu sarea celor din Diaspora, însă va face proiecte pentru a-i determina să ia în calcul revenirea în țară.

Să știți că eu nu voi promite niciodată că voi aduce vrâncenii acasă. Eu pot să încerc să fac proiecte și să facem o adninistrație serioasă care să le dea de gândit vrâncenilor din Diaspora dacă mai rămân acolo sau iau în calcul varianta să se întoarcă aici. Asta-mi doresc foarte mult”, a precizat președintele PNL Vrancea. Acesta a adăugat că are încredere în consilierul județean liberal Ovidiu Burdușa, om de afaceri în Italia: ”Sunt convins că la Panciu Ovidiu Burdușa va face o figură frumoasă, indiferent de poriectul pe care-l are în calcul”, a adăugat Toma. Numele lui Ovidiu Burdușa este vehiculat în anumite medii ca potențial candidat la Primăria Panciu, din partea PNL, la localele din 2020.

Deocamdată, el se află în Italia, vine la aproape fiecare ședință de CJ (are mai multe prezențe decât Marian Oprișan) și ne-a transmis că este bucuros de modul cum au decurs alegerile prezidențiale: ”Au fost tablete în fiecare secție. S-a votat în 30 de secunde nu în câteva ore, ca în momentele în care PSD organiza alegerile. În toată Diaspora au fost 835 de secții de votare, dublu față de europarlamentarele din 26 mai (414 secții). În Spania au fost 143 secții de votare, iar în Italia 142 secții. Italia este cea mai defavorizată din punct de vedere al așezării geografice, dar chiar și așa au votat 130.000 de români, din totalul de 675.000”, a precizat Burdușa. (C. I.)

Citește și:   INCONȘTIENȚĂ! Un medic din Vrancea care face gărzi la Spitalul Militar Focșani și la Ambulanță și-a sărbătorit recent ziua de naștere, la un restaurant din Adjud, cu zeci de invitați, mulți de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea. Spitalul Militar Focșani a fost ÎNCHIS astăzi după două cazuri confirmate cu noul CORONAVIRUS!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.