Clădirea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea intră în reabilitare

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a semnat astăzi contractul de proiectare și execuție lucrări pentru reabilitarea clădirii în care funcționează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, de pe Bulevardul Gării nr. 13, Focșani.

Valoarea contractului este de 1.959.262 lei, fără TVA, care cuprinde proiectarea, execuția, finalizarea lucrărilor și remedierea oricăror eventuale defecțiuni în perioada de garanție, care este de 37 de luni de la recepția la terminarea lucrărilor. Durata contractului este de 15 luni, din care 12 luni este durata de execuție a lucrărilor, termenul de finalizare a proiectului de reabilitare fiind 31.12.2022.

Consiliul Județean Vrancea derulează proiectul „Reabilitare energetică și lucrări conexe, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Bdul. Gării, nr. 13, Municipiul Focșani, județul Vrancea”, finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

”Este o investiție necesară, care va contribui semnificativ la îmbunătățirea condițiilor în care își desfășoară activitatea personalul și beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, cea mai mare instituție subordonată Consiliului Județean Vrancea”, a declarat Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reabilitarea energetică și realizarea unor lucrări conexe pentru clădirea în care funcționează DGASPC Vrancea, prin aplicarea unor măsuri de creștere a eficienței energetice în vederea reducerii consumului de energie primară și a emisiilor de CO2, asigurând totodată îmbunătățirea confortului, sănătății și siguranței persoanelor și personalului care beneficiază de aceste servicii.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Citește și:   IMAGINI de GROAZĂ: Cum arată unele spații ale Spitalului Județean de Urgență Focșani! Mîndrilă nu a dus niciodată ziariștii acolo!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.