DRAMA fraților Nișcoveanu, morți în Bulgaria după ce s-au înecat în Marea Neagră. Cosmin și Valentin, doi tineri de excepție, vor fi înmormântați în Cimitirul Sudic din Focșani.

Frații Cosmin (32 de ani) și Valentin (20 de ani) Nișcoveanu, doi tineri de excepție originari din Poiana Cristei (Vrancea), au murit săptămâna trecută pe litoralul bulgăresc. Într-un context neelucidat deocamdată, cei doi frați s-au înecat în Marea Neagră, în condițiile unor valuri extrem de puternice.

UPDATE: Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 14.00, la Cimitirul Sudic. Oricine poate oferi un ajutor, de orice natură, familiei greu încercate, poate face acest lucru la slujba de înmormântare de astăzi, 7 august 2022.

Cosmin era absolvent de ASE și lucra în București la o multinațională, în vreme ce fratele său mai mic era student la Geografie, în anul II. Plecați în excursie împreună, cei doi au realizat mai multe fotografii pe litoralul din țara vecină, fotografii care, din păcate, aveau să fie ultimele din viața lor. Unul dintre amicii celor doi a postat pe Facebook o imagine cu cei doi frați într-un autocar, foarte probabil autocarul care i-a dus în Bulgaria săptămâna trecută.

Cosmin Nișcoveanu a cochetat și cu fotbalul în copilărie la echipa antrenată de Viorel Paizan, cu care fusese inclusiv într-un turneu în Danemarca. Și el și fratele său erau atrași de sport, dar și de natură, mai ales de mare, pe care au fotografiat-o de câte ori au avut ocazia.

Cosmin și Valentin au fost aduși în țară din Bulgaria, trupurile fiind depuse la biserica de la Cimitirul Sudic din Focșani. Acolo, cunoscuții își vor putea lua rămas bun de la ei, după cum au anunțat pe o rețea de socializare prietenii lor.

Băiatul cel mare avea 32 de ani, iar cel mic 20 de ani. Părinții lor sunt din Poiana Cristei, dar locuiesc în Focșani. Băiatul cel mare lucra la București, la o multinațională. Era eminent. Au plecat în Bulgaria pentru 7 zile. Eu am aflat miercurea trecută că părinții au fost sunați de autoritățile din Bulgaria care l-au găsit pe băiatul cel mare mort pe plajă. S-a înecat și a fost adus la mal”, a precizat primarul Vlad Petruș.

Citește și:   La Focșani, dacă votezi cu USR duci voturile către PSD! Primarul Misăilă (PSD) către Alexandra Tătaru (USR): ”Bună ziua, doamna viceprimar!” Traseistul Dan Nichita, angajat în Guvernele PSD de mai multe ori, face jocurile în USR Vrancea!

Dumnezeu să-i ierte. Condoleanțe familiei greu încercate!

PUBLICITATE

5 thoughts on “DRAMA fraților Nișcoveanu, morți în Bulgaria după ce s-au înecat în Marea Neagră. Cosmin și Valentin, doi tineri de excepție, vor fi înmormântați în Cimitirul Sudic din Focșani.

  1. Dumnezeu sa-i aseze la dreapta lui !!!
    Sunt fara cuvinte de asemenea tragedie😭😭😭
    Sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa intareasca familia intreaga de asemenea incercare foarte grea !! Va sunt alaturi in rugaciuni🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  2. Fereasca Bunul Dumnezeu, de asa nenorocire! Este Cumplit ptr familie ,f greu de depasit aceasta tragédie, ptr cei care i-au cunoscut ,si nu numai! Numai parinte ,sa nu fii! Dumnezeu sa -i odihneasca-n pace ,iar familiei Dumnezeu sa le dea putere ,sa depaseasca aceste tragédii…greu de explicat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.