Acțiuni ale polițiștilor vrânceni pentru prevenirea și combaterea furturilor din locuințe

  • Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Focșani au reţinut un bărbat, de 45 de ani, din Odobești care ar fi pătruns într-o locuință din Focșani, de unde ar fi sustras suma de 3000 euro şi bijuterii în valoare de 5000 lei.

Astfel, în perioada 30 aprilie – 2 mai a.c., polițiștii focșăneni au desfășurat o amplă acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din locuințe.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei tentative la infracțiunea de furt calificat, în orașul Odobești.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 1/2 mai a.c., un bărbat, de 45 de ani, din Odobești, profitând de faptul că proprietara unei locuințe urma să plece la slujba de Înviere, ar fi pătruns împreună cu un alt bărbat, de 39 de ani în imobil, cu intenția de a sustrage bunuri.

Totodată, polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului de 45 de ani, bănuit că ar fi pătruns și în locuința unei femei din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras 3000 euro și bijuterii în valoare de 5000 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focșani au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Odobești și Jariștea.

Trei persoane, bănuite de săvârșirea unor furturi din locuințe, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Focșani, pentru audieri.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate  mai multe bunuri folosite la săvârşirea infracţiunilor.
Bărbatul de 45 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.

Citește și:   18.587 carnete de muncă nu au fost încă ridicate de la ITM Vrancea

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.