Proiectul educaţional Identitate, valori naţionale şi locale, Cluburi de Istorie şi Geografie locală şi a României

Consiliul Judeţean Vrancea şi Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea invită profesorii de istorie şi geografie din judeţul nostru, elevii şi membrii comunităţii vrâncene să se alăture proiectului educaţional Identitate, valori naţionale şi locale: Cluburi de Istorie şi Geografie locală şi a României, derulat de Biblioteca Judeţeană Vrancea.

Proiectul a debutat în data de 9 februarie 2021 la Sala de Lectură a Bibliotecii şi se desfăşoară sub forma unor întâlniri non-formale în cadrul cărora participanţii poartă discuţii în jurul unor teme de interes circumscrise disciplinelor istorie şi geografie – locală şi a României.

În proiect s-au implicat profesori din Focşani şi judeţul Vrancea, cărora le mulţumim.

Invităm pe cei interesaţi, profesori, elevi şi alţi membrii ai comunităţii, interesaţi de acest proiect, să ne apeleze, pentru înscrierea în proiectul educaţional Identitate, valori naţionale şi locale, Cluburi de Istorie şi Geografie locală şi a României la numărul de telefon 0727.571.355 (persoană de contact Adrian Ţiglea).

Vă aşteptăm!

Citește și:   Mircea Platon a vorbit la Focșani despre falsele rețete din educația școlară de azi. ”Palmaresul sistemului de învățământ tradițional îl știm și este celebru. Palmaresul sistemului care ni se propune a fi implementat acum nu îl știm. Suntem în pericol de a fi destructurați ca nație total. Mă miră pasivitatea factorilor de decizie”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.