Un dar de Crăciun pentru copiii mari și mici

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, joi, 17 decembrie 2020, începând cu ora 14, la Sediul Împrumut pentru Adulţi din Strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, scriitorul Daniel Mușat Mureșanu va avea o întâlnire cu copiii din Centrul de  asistenţă şi sprijin Focşani, aflat în subordinea DGASPC Vrancea. Cu acest prilej, autorul le va oferi celor mici, în dar, cartea sa „Povestiri pentru copii dulci”: volumul conţine un număr de 25 de povestioare, fiind scris de autor în memoria mamei sale.

Cu aceeaşi ocazie, domnul Daniel Muşat Mureşanu va oferi un dar de suflet bibliotecii, anume câteva exemplare din volumul său de debut „Strada Mare a Unirii, colţ cu Republicii”, carte care prilejuiește lectorului o călătorie de neuitat în istoria Focșaniului.

În cadrul acestui eveniment special, colega noastră Alina Chiriac va încânta asistenţa cu un moment de suflet, interpretând o salbă de colinde româneşti.

Biblioteca Județeană lansează, cu această ocazie, Anuarul Activităţilor Cultural Educative, Anul 2019, care se doreşte a fi un dar pentru comunitatea vrânceană.

Le dorim tuturor copiilor să se bucure de cele mai frumoase cadouri de Sărbători!

Manager, Oana-Raluca Boian

Relaţii Publice, Adrian Ţiglea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.