Nicușor Halici, cel care a promovat proiectul de lege favorabil criminalilor și violatorilor, este noul președinte interimar al PSD Vrancea. Au fost anunțați și candidații PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Listele de candidați propuse de PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare, după ce Marcel Ciolacu l-a obligat pe Marian Oprișan să se retragă, sunt următoarele:

SENAT: Angel Tîlvăr, Cristian Dumitrescu, Lauriana Ailincuței, Bogdan-Emilian Matișan

CAMERA DEPUTAȚILOR: Nicușor Halici (foto sus), Elena Stoica, Laurențiu Marin, Vasile Carnariu, George-Claudiu Nica, Doru Geany Bălan, Aurel Șelaru.

Președinte interimar al PSD Vrancea a fost numit deputatul Nicușor Halici, președintele Comisiei Juridice, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaților, în locul lui Angel Tîlvăr, pus inițial de Ciolacu după schimbarea din funcție a lui Marian Oprișan.

De numele lui Halici se leagă un proiect de lege în urma căruia peste 20.000 de condamnați penal, între care 500 de infractori periculoși, au beneficiat de prevederile recursului compensatoriu, fiind eliberați din pușcării. În scurt timp, unii din cei eliberați au comis infracțiuni grave, precum violuri sau crime.

Celebrul recurs compensatoriu a fost abrogat ulterior, după un proiect de lege inițiat de PNL și votat în Camera Deputaților.  (A. A.)

Citește și:   Gabriela Marchitan își propune un sistem educațional performant, echitabil, care, să permită accesul la educație pentru toți copiii

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.