Aparat RMN în dotarea Spitalului Militar de Urgență ” Dr. Alexandru Popescu” Focșani

În dotarea Spitalului Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu Focșani” a intrat un aparat ultraperformant de rezonanță magnetică SIEMENS MAGNETON AERA 1,5T, an 2020 ce va fi deservit de personalul medical specializat din Laboratorul de radiologie și imagistică medicală.
Acest aparat RMN aduce un plus performanței investigațiilor prin rezoluție înaltă și calitatea superioară a imaginilor, prin scurtarea timpului pe segment la 10 minute și reducerea zgomotului în timpul investigației de până la 95% . Se vor efectua investigații la craniu, coloană vertebrală pe segmente, osteo-articular și părți moi, abdomen, pelvis, gât, angio R.M. craniu, angio R.M. gât.
Spitalul este casă pentru cel care are nevoie să-i fie salvată viața dar și pentru salvatorul în halat alb. Accesul pacientului la aparatură medicală de ultimă generație este una din principalele priorități pentru noi.

Text și foto: Plt.maj. Galiță

Citește și:   Incubatoarele vechi de aproape 10 ani, de la Spitalul Județean Focșani, pun în pericol viața bebelușilor. Ce-ai păzit, Mîndrilă, de nu ai luat altele noi în atâția ani? Aparatele pentru nou-născuți au depășit cu mult numărul de ore recomandat de producători.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.