Aparat RMN în dotarea Spitalului Militar de Urgență ” Dr. Alexandru Popescu” Focșani

În dotarea Spitalului Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu Focșani” a intrat un aparat ultraperformant de rezonanță magnetică SIEMENS MAGNETON AERA 1,5T, an 2020 ce va fi deservit de personalul medical specializat din Laboratorul de radiologie și imagistică medicală.
Acest aparat RMN aduce un plus performanței investigațiilor prin rezoluție înaltă și calitatea superioară a imaginilor, prin scurtarea timpului pe segment la 10 minute și reducerea zgomotului în timpul investigației de până la 95% . Se vor efectua investigații la craniu, coloană vertebrală pe segmente, osteo-articular și părți moi, abdomen, pelvis, gât, angio R.M. craniu, angio R.M. gât.
Spitalul este casă pentru cel care are nevoie să-i fie salvată viața dar și pentru salvatorul în halat alb. Accesul pacientului la aparatură medicală de ultimă generație este una din principalele priorități pentru noi.

Text și foto: Plt.maj. Galiță

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   DRAMĂ: O fetiță de 4 luni a murit după ce a fost trimisă acasă de medici. ”Avea PNEUMONIE dar i s-a spus că are doar roșu în gât!” Acuzații la adresa Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.