Se ascut săbiile în PSD. Oprișan îi dă cu flit lui Ciolacu, care-l contrează prin gruparea Tîlvăr – Bârlădeanu!

Marcel Ciolacu l-a numit astăzi pe deputatul Angel Tîlvăr președinte interimar al PSD Vrancea, în locul lui Marian Oprișan, după ce primarul Misăilă refuzase funcția de frica baronului, deși și-ar fi dorit să fie noul nr. 1 în PSD Vrancea.

În replică la mutarea lui Ciolacu, Oprișan i-a revocat din funcțiile avute în PSD Vrancea pe Angel Tîlvăr (vicepreședinte – foto dreapta, alături de Oprișan) și pe Dragoș Bârlădeanu (secretar general), pentru că aceștia au avut ”tupeul” să se plimbe cu Ciolacu prin Piața Unirii și Piața Moldovei din Focșani, duminică, 18 octombrie.

 

În plus, PSD Vrancea a anunțat printr-un comunicat de presă că Oprișan a ajuns nr. 1 pe lista de la Senat deoarece a fost împins de la spate de colegii din PSD Vrancea, el nedorind acest lucru. Lacrimogen, ce mai…! 🙂

Mâine, Marcel Ciolacu va aproba listele cu candidați PSD din toate județele, pentru că joi, 22 octombrie este termenul limită de depunere a candidaturilor la parlamentarele din 6 decembrie. Rămâne de văzut ce decizie va lua Marcel Ciolacu mâine, după ce Oprișan l-a umilit astăzi trimițându-i la București lista cu el în fruntea candidaților la Senat. Asta în condițiile în care Ciolacu i-a transmis că nu-l dorește pe lista PSD pentru Senat.

Iată și comunicatul integral dat presei de PSD Vrancea:

Consiliul Politic Județean PSD Vrancea a desemnat candidații pentru alegerile pentru Camera Deputaților și Senat din 6 decembrie, în cadrul unei ședințe care a avut loc astăzi, 20 octombrie 2020, la sediul PSD Vrancea și în sistem online.

Urmare a convocării de catre mai mult de o treime din membrii Consiliului Politic Județean (CPJ) PSD Vrancea, conform prevederilor statutare, format din președinți de organizații, primari, consilieri județeni, consilieri municipale și parlamentari, CJP a dezbătut în prezența a peste 150 de membri care au participat atât fizic cât și online, mai multe proiecte de hotărâre. Printre altele, pe ordinea de zi a fost inclus și proiectul de hotărâre privind stabilirea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD Vrancea.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: De luni, 1 martie, unii elevi NU mai merg la școală în Focșani și alte 16 localități din Vrancea, dacă se mențin actualele rate de incidență raportate astăzi de DSP Vrancea.

Ședința a fost condusă de Nicușor Halici, vicepreședintele organizației PSD Vrancea, iar în urma discuțiilor, consultărilor și a votului membrilor CPJ PSD Vrancea s-a stabilit următoarea listă de candidați:

Senat

Oprișan Marian (care a fost propus în unanimitate de membrii Consiliului Politic Județean)
Dumitrescu Cristian Sorin
Nedelcu Mihai
Nedelcu Cristina

Camera Deputaților

Halici Nicușor
Stoica Elena
Marin Laurențiu Daniel
Carnariu Vasile
Nica George Claudiu
Bălan Doru Geany
Șelaru Aurel

Listele de candidaturi vor fi depuse la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a fi semnate de președintele PSD Marcel Ciolacu.

Pe ordinea de zi au mai fost incluse și următoarele proiecte de hotărâri, care au fost adoptate cu unanimitate de voturi:
Dizolvarea organizației municipale Adjud
Dizolvarea organizației orășenești Panciu
Revocarea din funcția de vicepreședinte al Organizației PSD Vrancea a domnului Tîlvăr Angel
Numirea ca interimar în funcția de vicepreședinte al Organizației PSD Vrancea a domnului Carnariu Vasile
Revocarea din funcția de secretar general al Organizației PSD Vrancea a domnului Dragoș Bârlădeanu
Numirea ca interimar în funcția de secretar general al Organizației PSD Vrancea a domnului Guguianu Constantin

Biroul de Presă al PSD Vrancea

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.