Medicul veterinar Cristi Mihai a revenit la conducerea Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea

Medicul Cristi Mihai a revenit la conducerea serviciilor veterinare oficiale din județul Vrancea. Numirea vine ca urmare a pensionării fostului director dr. Botezatu Necula, începând cu data de 01.10.2020. Veterinarul Cristi Mihai a mai condus DSVSA Vrancea în perioada ianuarie – iunie 2020, iar din iunie până în septembrie a.c. a exercitat funcția de director executiv adjunct în cadrul aceleiași instituții. ”Voi fi alături de toți medicii veterinari din județ, dar și de agenții economici ce desfășoară activități în acest domeniu. Ușa biroului meu va fi mereu deschisă, mă voi asigura că se respectă legislația specifică națională și europeană în vigoare, siguranța cetățenilor fiind pe primul plan”, a precizat directorul dr. Cristi Mihai. Acesta este secondat de Dr. Doru Calistru, director executiv adjunct.

Citește și:   INCREDIBIL (sau nu?): Șase asistenți medicali din Focșani au murit în ultimele 6 luni! ”Oare în fiecare lună trebuie să ne plece un coleg, colegă?”, a comentat un asistent pe Facebook!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.