Medicul veterinar Cristi Mihai a revenit la conducerea Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea

Medicul Cristi Mihai a revenit la conducerea serviciilor veterinare oficiale din județul Vrancea. Numirea vine ca urmare a pensionării fostului director dr. Botezatu Necula, începând cu data de 01.10.2020. Veterinarul Cristi Mihai a mai condus DSVSA Vrancea în perioada ianuarie – iunie 2020, iar din iunie până în septembrie a.c. a exercitat funcția de director executiv adjunct în cadrul aceleiași instituții. ”Voi fi alături de toți medicii veterinari din județ, dar și de agenții economici ce desfășoară activități în acest domeniu. Ușa biroului meu va fi mereu deschisă, mă voi asigura că se respectă legislația specifică națională și europeană în vigoare, siguranța cetățenilor fiind pe primul plan”, a precizat directorul dr. Cristi Mihai. Acesta este secondat de Dr. Doru Calistru, director executiv adjunct.

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   DSP Vrancea îi dă replica lui Mîndrilă, deși nu-l nominalizează, explicându-i de ce nu trebuie să se simtă lipsit de libertate: ”DSP își asumă responsabilitatea și urmărește inclusiv protejarea membrilor familiei și a comunității”. Mîndrilă acuza ieri că este ținut cu forța la Infecțioase.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.