ULTIMA ORĂ: Accident pe centura Focșaniului. Traficul este blocat. Evitați zona! UPDATE: Din păcate, șoferul autoturismului a murit la spital!

Prin apel 112 a fost anunțată producerea unui accident rutier pe DN 2 – E 85, pe centura municipiului Focșani. Conform primelor date, sunt implicate un tir și un autoturism. În urma coliziunii, a rezultat rănirea unei persoane. Traficul este blocat la locul producerii accidentului.

Revenim cu detalii!

UPDATE 1: Comunicat ISU Vrancea: ”Pompierii militari au intervenit în această după-amiază, la un accident rutier produs între un camion și un autoturism, pe DN 2 E 85, în municipiul Focșani. În urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin, rămasă blocată în autoturism. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului, echipajul de descarcerare a extras victima din autoturism. Pacientul a fost predat în stare conștientă, cu dureri la membrele inferioare, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani. La momentul de față un echipaj de intervenție acționează pentru sablarea carosabilului.”

UPDATE 2: ”Conducătorul autoturismului a fost preluat de ambulanță, traficul a fost reluat pe un singur fir”.

Citește și:   Ziua Deținuților Politici Anticomuniști din România, organizată la Galeriile de Artă din Focșani

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.