”Caracatița” PSD de la CUP SA Focșani. Nașul de cununie al primarului Misăilă, Liviu Oloeriu, unul din oamenii de bază din AGA

Compania de Utilități Publice Focșani, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Vrancea, nu face excepție de la ”regulă”. Este plină de membri PSD sau de oameni apropiați PSD-ului. Iar rezultatul gestionării Vrancei de către PSD este că avem unul din cele mai slab dezvoltate județe din țară. Baronul Oprișan și actualul primar Cristi Misăilă și-au promovat membrii de partid, rudele sau apropiații în Consiliul de Administrație al CUP SA. Să-i luăm pe rând: Victor Băjenaru (foto dreapta), cunoscut ca Didi Băjenaru, este cumătrul baronului Oprișan. Directorul economic al CUP SA este Bogdan Matișan, membru al PSD, reprezentantul partidului în Biroul Electoral Municipal Focșani, cel care a devenit cunoscut la nivel național după ce a simulat că s-a lovit la cap pe holul Primărie.

Liviu Oloeriu (foto stânga) este un vechi consilier local al PSD, nașul de cununie al primarului Misăilă (la prima căsătorie). Claudia Lavinia Ionescu este un membru de bază al partidului roșu, fiind numită în timpul Guvernării PSD și șefă la Direcția de Muncă Vrancea, după ce a lucrat la Agenția de Prestații Sociale. Alina Bârlădeanu este soția deputatului PSD Dragoș Bîrlădeanu, fost vicepreședinte al CJ Vrancea. Lista este completată de George Liviu Coman (fost DJ la discotecă), Lucian Vulpe (membru ALDE), iar despre Manuela Zisu se spune că a venit pe filiera pesedistului Marius Iorga. Cât despre directorul Gheorghe Vasilescu, menținut în funcție ani buni de PSD, nu putem spune decât că a îndeplinit cu succes ”misiunile” date de Oprișan!

Acționariatul CUP SA Focșani:

Gheorghe Vasilescu (director CUP, protejat de Oprișan de mai bine de 20 de ani)
Victor Bejenaru (cumătru cu Oprișan)
Lavinia Ionescu (membru PSD)
Bogdan Matișan (membru PSD)
Liviu Oloeriu (nașul de cununie al lui Misăilă)
Alina Bîrlădeanu (soția lui Dragoș Bîrlădeanu, deputat PSD)
Lucian Vulpe (membru ALDE)
George Coman (fost DJ)

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. COD MF AEP: 21200012

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.