ȚINEȚI-VĂ BINE! ”Caracatița” PSD de care dispune Misăilă în Primăria Focșani. Ginere, fiică vitregă, cumetri, fini, frați, verișori, parteneri de vânătoare…! 36 la număr, angajați în Primărie, în doar 4 ani! Lista completă are 70 de nume!

Primul obiectiv al lui Misăilă în 2016, după ce a fost ales primar, a fost să-și facă ”echipa” lui. A ajuns să șicaneze mulți angajati care fie au ales să plece, fie să se pensioneze. Apoi a instalat camere video la fiecare colț de hol, și-a instalat un program pe telefon legat la camerele de pe holurile Primăriei, de parcă ar fi fost șeful pazei Primăriei, nu edil ales să dezvolte municipiul. A trecut apoi la (re)formarea ”Comisiei de Disciplină”, aceasta trecând la sancțiuni, anulate ulterior în justiție. Abuzurile fuseseră clare!

 

În Primărie s-a trecut la angajări și la crearea unui Corp de Control unic în țară ca mărime, cu un număr exagerat de funcționari  (19 !!!). S-a mărit echipa de la proiecte cu fonduri UE de la 5 la 13, în condițiile în care proiectele sunt scrise și implementate de societăți de consultanță. Rezultatul? În 2018, de exemplu, Primăria Focșani accesase doar 2.000 de euro fonduri europene, din cele 2 milioane de euro propuse! Rușinos! Acestea sunt dezvăluirile făcute de mass-media în ultimii 4 ani, dar și dezvăluirile făcute de foști angajați ai Primăriei, plecați de acolo în altă parte sau ieșiți la pensie.

Ediție de Vrancea prezintă ”Caracatița” PSD aflată la dispoziția lui Misăilă, după 4 ani de mandat. 36 de oameni noi angajați în Primărie, toți având rude sau relații strânse în alte instituții, foarte mulți fiind membri PSD! Țineți-vă bine, acum!

  1. Alexandrescu Dorian Director Politia Locală și soția – Alexandrescu Raluca Șef Serviciu Direcția de Asistență Socială. (Este vorba despre ginerele și fiica vitregă a lui Misăilă. Raluca este fiica Lucreției Misăilă, fostă Dumbravă, actuala soție a lui Misăilă și fosta prietenă a lui Oprișan).
  2. Ailincuței Elena Nicoleta – Inspector Primărie și soțul Ailincuței  Octav Andrei – Șef birou  Parking – băiatul consilierei locale PSD Ailincuței  Primăria face afaceri și cu sotul consilierei, Ioan Ailincutei, prin firma Andrei Comimpex SRL.
  3. Lungu Marian – Consilier – Șef Corp Control  – fost coleg cu Misăilă la Direcția de Finanțe Publice, dat afară din Finanțe după ce a fost prins beat la volan într-o dimineață
  4. Matișan Marlena – Consilier juridic în Primărie / are soțul Matișan Dragoș (membru PSD) –inspector la Consiliul Judetean (foto dreapta), iar fratele acestuia este  Matișan Bogdan Emilian (membru PSD) – director la CUP Vrancea (110 milioane net salariu lunar). Soția lui Matișan Bogdan este director adjunct la Direcția de Statistică.
  5. Negulescu Traian – Director în Primărie (fost director la Cultură) – are soția Negulescu Daniela la Consiliul Județean Vrancea. Daniela Negulescu este sora lui Angel Tîlvăr, fiul securistului Petrică Tîlvăr, descris de presă ca un personaj extrem de toxic în represiunea celor care contestau conducerea comunistă.
  6. Marilena Șerbănuț – consiliera lui Misailă, trecută apoi director la Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia”, revenită la Primărie pentru că se apropia Campania electorală și acum pusă pe lista de consilieri la Pro România, Ponta fiind amic cu Misăilă.
  7. Vasile Isticioaia – fost ofiter ISU – este consilier personal al lui Misăilă și cumătru cu acesta
  8. Grigoraș Mocanu Dan Gabriel – Consilier, Director, Șef serviciu (omul său de încredere, cel care a agresat fizic un bătrân venit la Primărie în octombrie 2016)
  9. Luminița Nistoroiu – angajată în Primărie, este soția consilierului local PSD Alex Nistoroiu – fiul fostului viceprimar PSD Neagu Nistoroiu
  10. Dochioiu Costel – angajat în Primărie, este cumnatul Luminiței Tudose – angajată în Primărie și fina de cununie a viceprimarului Iorga Marius (candidat PSD pentru localele din 27 septembrie)
  11. Andreea Cherciu – Urbanism Primărie, este fata  lui Dulhan Viorel – șoferul lui Misăilă.
  12. Vulpoiu Adrian Nicolae –Director CUP Salubritate, este finul de cununie al consilierului PSD Mihai Nedelcu
  13. Statache Nicușor – director Parking Foșani SA, prieten și partener de vânătoare cu Misăilă
  14. Hagiu Ioana – angajată în  Primărie – si sotul  Hagiu Marian – angajat în Primărie, Hagiu Margareta – toți trei sunt rude cu primarul PSD Răduță Macovei de la Reghiu, condamnat de instanță definitive și amic bun cu Misăilă.
  15. Ana Maria Iamandei – consilier personal al primarului
  16. Marius Manoliu – consilier personal al primarului, membru CA la CUP Salubritate
  17. Necoară Irina  (foto dreapta)-  consilier personal al primaruluiIrina Necoară
  18. Dușinschi Vladimir  – ultimul consilier personal  adus de Misăila. Soția lui lucrează la Consiliul Județean
  19. Mandea Ionica – inspector la Corpul de control și Mandea Daniela – verișoare între ele, dar și verișoare cu Vrabie Catalin (PSD) fost consilier local, actual notar si amic de vânătoare de-al lui Misailă.
  20. Ivan Ciprian – Primărie Urbanism și soția Ivan Ramona – Primărie
  21. Ivan Elena Madalina – Inspector Corpul de control al primarului
  22. Dulea Marius – Primărie și soția –  Dulea  Elena – recent angajată în Primărie.
  23. Chiriac Valentin – angajat în Primărie și soția lui, Chiriac Veronica, tot angajat în Primărie
  24. Floroiu Dan Florin – angajat în Primărie – fiul  unui influent PSD-ist din Nereju
  25. Adrian Magdalin – angajat la Investiții Primarie adus de la Vega Galați (o firmă abonată  zeci de ani la investițiile  pe fonduri UE și nu numai, atât în Focșani, cât și în județ)
  26. Nițuc Elena – Primărie și soțul Nituc Silviu – Primărie – stau în același birou la Corpul de Control. Tatăl lui Nițuc (membru PSD de bază) a lucrat tot în Primărie.

Așadar, iată de ce PSD și primarul Misăilă țin cu dinții de sistemul aflat la dispoziție!

Următorii oameni din Primărie sunt mai vechi, dar fac parte din echipa de oameni fideli pe care Misăilă îi are:

Eduard Corhană – secretar UAT, cumnatul fostului adjunct al Poliției, Vasile Marin, recent pensionat, candidat PSD la localele din 27 septembrie

Grosu Carmen – Director executiv financiar primărie și soțul –  Grosu Costel – Șef Serviciu la Directia de Dezvoltare

  1. Ghiuta Sandel –Director Evidența Populației și soția – Ghiuță Carmen – Șef Serviciu Juridic la Primărie
  2. Epure Dumitru – Evidenta Populației și soția Epure Denisa  Primărie (cumnată cu Carmen Grosu)
  3. Padineanu Cristina – Primărie și soțul Pădineanu Cristian – angajat la Direcția de Dezvoltare
  4. Imireanu Adrian – om-cheie în Primărie – Naș de cununie și  cumătru cu Cristina Dăscălescu fata fostului director financiar din Primărie, Natașa Nemeș. O alta fată a Natașei Nemeș –  Ilie Dana Simona, lucrează la ENET.
  5. Amăriuței Oana – consilier juridic la Primărie – are soțul avocat (Amăriuței Valentin). Acesta îl reprezinta în multe procese pe Misăilă. Soții Amăriuței sunt finii de cununie ai Ralucăi Dan – secretar general la CJ Vrancea, mâna dreaptă a lui Oprișan. UPDATE: Oana Amariutei lucrează din 2008 in Primarie, iar in 2017 a promovat un concurs in cadrul institutiei.
  6. Baciu Micșunica – angajată la Primărie și soțul Baciu Costantin  (lucrător la ANCOM București).

 

FOTO: Matișan, Misăilă și Oprișan, de la stânga la dreapta

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.