PROMO: Amymo Fit & Dance, cea mai nouă școală de dans din Vrancea, în plină expansiune!

Amymo Fit & Dance, cea mai nouă școală de dans din Vrancea! Amymo Fit & Dance ți-a pregătit surprize deosebite dacă te decizi să vii alături de instructorii de dans ai școlii. ”Am înființat școala de dans anul trecut, iar în scurt timp am reușit să punem pe picioare o echipă profesionistă care are deja în portofoliu o activitate intensă. Ne-a stopat câteva luni virusul COVID-19 dar am reluat cursurile. La noi se face gimnastică aerobică, se predau lecții de dans, avem ore de Tabata și circuite în cadrul programului „Be Healthy”. Evident, nu lipsește programul pentru Zumba, gimnastica pentru femei însărcinate și alte activități pe care le puteți afla de pe site-ul nostru și din următoarele materiale informative”, a precizat Monica Gogu, administratorul firmei.

Amymo Fit & Dance este cea mai nouă școală de dans din Vrancea. Cursurile și orele de dans se derulează într-o locație deosebită, pe strada Comisia Centrală nr. 32. Telefon pentru detalii și programări: 0786 269 546

FOTO SUS: Imagine de la absolvirea cursurilor, cu Monica Gogu (administrator al firmei), în dreapta și trei cursante

Pasiunea noastră este dansul și ne dorim mereu să transmitem și celor din jurul nostru această bucurie de a dansa. Ne place să-i învățăm pe cei care ajung la sala noastră să facă mișcare în mod cât mai plăcut, să se relaxeze și să capete o ținută elegantă. E minunat să avem alături oameni care intră pentru prima dată în sală și ajung să învețe să danseze relativ repede mai multe stiluri. La noi la sală vin foarte mulți copii care își împlinesc visurile, învățând să se miște cât mai armonios. Este minunat să le vezi privirea fericită după fiecare antrenament sau după fiecare spectacol. Ne bucurăm alături de ei, iar munca noastră are rezultate și capătă sens”, a mai adăugat Monica Gogu.

Citește și:   FOTO: Ediție de Vrancea și-a prezentat noul echipament de joc, în culori galben-negru.

Amymo Fit & Dance este cea mai nouă școală de dans din Vrancea. Cursurile și orele de dans se derulează într-o locație deosebită, pe strada Comisia Centrală nr. 32. Telefon pentru detalii și programări: 0786 269 546

Activitățile sunt derulate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană denumit ”Dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor întreprinzători, susținerea angajării durabile și a antreprenoriatului social în cadrul regiunii Sud-Est-SE-Social Biz. POCU/82/3/7/105333”.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.