Sală de sport lângă stadionul din comuna Biliești

Pe lângă jocuri sportive, noua construcție va fi folosită și ca vestiare pentru echipa de fotbal!

O nouă investiție importantă este realizată la Biliești, cu sprijinul ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan, cel care a semnat ordinul pentru construirea a 28 de săli de sport în Vrancea. În perioada următoare vor fi construite sălile de sport de către Compania Națională de Investiții, instituție care funcționează sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Ministrul Ion Ștefan a semnat Ordinul privind aprobarea Listei-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Săli de sport”, care cuprinde 1.618 amplasamente la nivelul întregii țări. În Vrancea, sălile de sport vor fi construite în următoarele localități: Adjud (la Colegiul ”Emil Botta”), Biliești, Bolotești, Bordești, Ciorăști, Cotești, Dumbrăveni, Fitionești, Focșani (Sală de sport multifuncțională la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia”, Sală de sport Colegiul Tehnic ”G.G. Longinescu”, Sală de sport Școala Gimnazială ”Anghel Saligny” și Sală de sport Grup Școlar Electrotehnic), Golești, Homocea, Jariștea, Milcovul, Obrejița, Odobești, Păunești, Poiana Cristei, Pufești, Năruja, Răcoasa, Răstoaca, Soveja, Tâmboești, Vrâncioaia și Vulturu.

Tinerii vor putea face mișcare în noua sală de sport

Tinerii din comuna Biliești vor avea ocazia să practice mișcarea atât în spațiul liber, dar și în noua sală de sport. Amplasamentul sălii a fost ales special, astfel încât aceasta să fie folosită de toți cei care practică sportul în Biliești. “Avem o echipă de fotbal care evoluează pe un teren bun. În spatele uneia dintre porți va fi construită noua sală de sport. În acest fel vom rezolva și problema vestiarelor pentru echipele de fotbal, dar și pentru arbitri. Aici vor fi mai multe vestiare ce vor putea fi folosite și la meciurile de fotbal. Investiția nu ar fi fost posibilă fără implicarea ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan”, a spus primarul Vasile Chirilă (foto). Stadionul din comuna Biliești, dar și noua sală de sport, sunt amplasate la ieșirea din localitate spre Suraia. Echipa de fotbal a evoluat în ediția precedentă a Superligii Vrancei, fiind surpriza plăcută a campionatului, Săgeata Biliești a terminat pe locul secund într-o grupă din care a făcut parte inclusiv Victoria Gugești, reprezentanta județului la barajul de promovare în Liga a treia. (Cristian MATEESCU)

Citește și:   VIDEO: Cătălin Toma a deschis ușa biroului președintelui CJ Vrancea, după mai bine de două decenii în care nici musca nu intra la Oprișan în ”bârlog”!

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.