INCREDIBIL! Misăilă este acuzat că nu a respectat LEGEA când și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal. Judecătoria Focșani va judeca contestația formulată împotriva primarului PSD!

Informații incredibile de ultimă oră privind candidatura lui Cristi Valentin Misăilă la Primăria Focșani, din partea PSD. Astfel, Misăilă este acuzat că nu are dovada că ar avea domiciliul valid în Focșani, în condițiile în care în 2018 a predat locuința ANL pe care o deținea cu chirie, așa cum a anunțat de altfel la acea vreme. În contestația formulată la Judecătoria Focșani, se scrie că Misăilă are trecut în cartea de identitate fostul domiciliu, de pe strada Bradului, pe cale de consecință buletinul nemafiind valabil.

La data prezentă Misăilă figurează cu un domiciliu fictiv. Dovada domiciliului se face cu orice act ce dovedește deținerea sub orice formă a unui imobil, aspect ce nu poate fi probat în prezent de numitul Misăilă Cristi Valentin”, se arată în contestația ajunsă în instanță.

Dacă așa stau lucrurile, iar Misăilă a trecut în declarațiile de avere, interese și acceptare a candidaturii un domiciliu fictiv, atunci intră și sub incidența infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul penal.

Există și varianta ca Misăilă să-și fi mutat domiciliul de pe Bradului la altă adresă din Focșani și acest lucru să nu fie cunoscut de contestatarii săi. Instanța va solicita probe la dosar și lucrurile se vor lămuri.

Cel mai probabil, contestația se va judeca mâine, 21 august. Revenim cu detalii!

UPDATE: Judecătoria Focșani a decis că actualul primar are dreptul de a candida.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.