ULTIMA ORĂ: Primăria Focșani a trimis acasă, în autoizolare, contacții direcți ai angajatei depistate cu COVID-19!

Informațiile prezentate astăzi în exclusivitate de către ziarul nostru au fost confirmate de comunicatul emis de Primăria Focșani.

”Având în vedere faptul că un angajat al Primăriei Municipiului Focșani a fost confirmat pozitiv cu coronavirusul SARS-COV-2, fiind internat în acest moment la Spitalul Municipal Adjud, primarul Cristi Valentin Misăilă solicită conducerii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea să dispună demararea, în regim de urgență, a unei anchete epidemiologice.

Totodată, se solicită testarea întregului personal al Primăriei Municipiului Focșani cu parte din kit-urile pentru testare COVID-19 puse la dispoziția DSP Vrancea gratuit, conform protocolului nr. 1739/14.04.2020, care prevede că acestea pot fi folosite pentru testarea cadrelor medico-sanitare, angajaților Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale, Poliției locale Focșani, funționarilor publici care intră în contact direct cu cetățenii, precum și a personalului care asigură serviciile de utilitate publică din municipiu.

Pe de altă parte, pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus în cadrul Primăriei Municipiului Focșani, au fost dispuse următoarele măsuri:
• Persoanele care au fost contacți direcți ai angajatului confirmat pozitiv cu coronavirusul SARS-COV-2 se află în autoizolare, acasă, începând de joi, 23 iulie 2020;
• Joi, 23 iulie 2020, după orele de program, la Primăria Municipiului Focșani se va efectua o dezinfecție în TOATE birourile din instituție;
• Accesul publicului în zonele de Relații cu Publicul va fi restricționat;
• Toate evenimentele cultural-artistice programate pentru următoarea perioadă se anulează sau se amână, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus la nivelul Județului Vrancea;

Primarul Municipiului Focșani face un apel public către toți cetățenii pentru a respecta cu strictețe măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei de coronavirus.

Citește și:   Gheorghe Silviu Stoica, primarul comunei Bălești: ”A venit clipa mult aşteptată a împăcării şi binecuvântării sufletului. Paște fericit!”

Biroul de presă

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.