ULTIMA ORĂ: GRAV ACCIDENT pe DN 2 – E 85 la ieșire din Călimănești spre Haret. Traficul este BLOCAT pe ambele sensuri!

Printr-un apel la numărul de urgență 112, s-a anunțat un accident grav produs la ieșire din Călimănești spre Haret. Din primele date, o autoutiliatara a intrat în coliziune cu o autospeciala care efectua lucrări pe marginea părții carosabile. Din accident a rezultat rănirea a 3 persoane. Traficul blocat pe ambele sensuri la acest moment. Vom reveni cu detalii!

UPDATE ora 15.20: Se circulă alternativ pe sensul Adjud – Focșani.

UPDATE 2. Comunicat ISU Vrancea: Grav accident la Călimăneşti. O persoană a fost descarcerată de pompierii vrânceni

Trei echipaje din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit astăzi, 22 iulie, în jurul orei 14:00, la un accident rutier produs pe DN 2 (E 85), pe raza localităţii Călimăneşti. În urma impactului dintre două autovehicule au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, un barbat în stare inconștientă, care prezenta multiple traumatisme şi fracturi. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat la faţa locului victimelor rezultate din accident, iar ulterior au preluat un pacient cu traumatism la bazin, pe care l-au transportat la U.P.U. Focşani.
Celelalte două victime, printre care şi cea rănită grav, au fost preluate și transportate la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. (Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea)

 

Citește și:   Poliția Rutieră din Vrancea a desfășurat Operațiunea „Speed”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.