ULTIMA ORĂ: Astăzi au început lucrările de asfaltare pe DN 2 L tronsonul spre Mănăstirea Lepșa.

Au început lucrările de asfaltare pe Drumul Național 2 L, în zona Lepșa (km 74 – 76). Pentru început se vor asfalta complet câțiva kilometri spre mănăstirea Lepșa. Practic, sunt primele lucrări de amploare din ultimii 15 ani pe DN 2 L Lepșa – Soveja.

Lucrările vin după discuțiile pe care parlamentarii PNL de Vrancea, ministrul lucrărilor publice dezvoltării și administrației, deputatul Ion Ștefan și senatorul Cătălin Toma, le-au avut la nivel central cu privire la importanța dezvoltării zonei Soveja – Lepșa. Implicarea parlamentarilor liberali a dat roade după o lună de la ședința derulată la Focșani cu Mariana Ioniță, director general CNAIR (foto stânga).

Le place sau nu pesediștilor realitatea este simplă: Marian Oprișan a condus județul în ultimii 28 de ani, iar în ultimii 15 ani a ignorat DN2L deși PSD a fost la guvernare la nivel central și la nivel județean.

Cătălin Toma, senator PNL: ”Așa cum am promis, drumurile naționale din Vrancea vor fi reabilitate, după ani și ani în care guvernările anterioare au fost oarbe și surde. Ieri a început asfaltarea DN2N, iar astăzi a început refacerea covorului asfaltic pe DN2L KM 74-76, mai precis drumul către mănăstirea din Lepșa. Chiar dacă unii, care stau mai mult prin restaurante, au sărit spunând că ei au făcut și desfăcut pentru reabilitarea drumului Lepsa – Soveja, vă pot confirma că afirmațiile făcute de colegul Ion Ștefan referitoare la acest drum sunt adevărate, iar în scurt timp vor începe lucrările și pe această porțiune. Vom demonstra că viitorul Vrancei ține doar de voința celor care vor ca acest județ să aibă unul.”

După lucrările spre Mănăstirea Lepșa se va asfalta și tronsonul de la Mausoleul Soveja până la Câmpuri. Proiectul în ansamblu vizează refacerea celor 14 kilometri dintre Lepșa și Spoveja. (Cristian PAVEL)

Citește și:   Rezultate alegeri prezidențiale turul II: Klaus Iohannis a câștigat un nou mandat de președinte, cu 66,5% din voturi.

 

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.