Ministrul Ion Ștefan și senatorul Cătălin Toma au anunțat începerea lucrărilor de reabilitare a DN 2 N între Jitia și Dumbrăveni

Începem lucrările de reabilitare a DN 2 N între Jitia și Dumbrăveni! Insistențele vrâncenilor de pe Valea Râmnicului, dar și ale mele și ale colegului senator PNL de Vrancea, CătălinToma, la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din cadrul Ministerului Transporturilor vor da roade!

Acest început de săptămână îi găsește pe lucrătorii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași pe porțiunea de drum național de la Jitia, lucrările de modernizare urmând a parcurge drumul spre Dumbrăveni.

De asemenea, în scurt timp, se va interveni și la podul dintre Jitia și Vintileasca, care va fi reparat de CNAIR, prin lucrări de remediere a efectelor produse de calamitățile naturale si reabilitare, ulterior urmând a fi refăcut și covorul asfaltic dintre cele două comune.

Știu cât de necesară este reabilitarea acestui drum, așa că le dau asigurări vrâncenilor care locuiesc pe Valea Râmnicului că modernizarea DN 2N este o prioritate pentru Guvernul condus de Ludovic Orban.

De altfel, cei de la Drumuri Naționale vor mai avea și alte sectoare de drum din Vrancea în atenție, spre modernizare.

Am spus și mă repet, Vrancea are nevoie de lucrări urgente la rețeaua de drumuri, în primul rând pentru a oferi siguranță în trafic pentru șoferi, pentru a determina posibili investitori să vină în zonă, dar și pentru ca noi toți să ne putem bucura de frumusețile naturale ale județului.

Preluare de pe pagina de FB a ministrului Ion Ștefan

Citește și:   DRAMA unui avocat vrâncean: într-o lună și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa, după infectarea cu COVID-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.