DEZVĂLUIRI: Direcția de Asistență Socială Focșani, din subordinea Primăriei conduse de Misăilă, a încheiat contract de carantinare cu 300 de lei locul de cazare și hrana unei persoane. Recent, Misăilă și Oprișan îi criticau pe liberali că plătesc 270 de lei pentru o persoană!

Zilele trecute, primarul PSD Cristi Misăilă și președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, s-au lansat în atacuri la adresa liberalilor, pe motiv că aceștia din urmă achită 270 de lei locul de cazare (540 lei pe cameră dacă sunt doi familiști într-o cameră dublă), în prețul respectiv intrând și masa zilnică (70 de lei de persoană).

Ei, ce să vezi? Direcția de Asistență Socială Focșani, unitate aflată în subordinea Primăriei conduse de Misăilă, a încheiat un contract pentru 133 de locuri de cazare în Focșani la prețul de 300 de lei locul de cazare plus masa zilnică (600 de lei camera dacă sunt două persoane cazate într-o cameră – 230 lei locul și 70 de lei masa).

Să fie clar! Românii din Diaspora, aflați în carantină, merită orice efort al statului în această perioadă, indiferent că vorbim de 200 de lei sau de 230 lei locul de cazare. Și asta pentru că românii din Diaspora trimit anual în țară miliarde de euro. Deranjantă este IPOCRIZIA unora ca Misăilă și Oprișan care criticau sumele alocate în cazul unui hotel din Focșani, pentru ca ulterior unitatea subordonată Primăriei să achite mai mulți bani pentru un loc de cazare!

Iată dovezile:

Iată cum primarul Misăilă și baronul Oprișan criticau prețul alocat la un hotel în Focșani: 270 lei/persoană (540 lei camera, dacă erau cazate două persoane):

În presa de partid a PSD-ului, liberalii erau criticați că achită mulți bani hotelurilor care cazează oameni aflați în carantină. După cum am arătat, unitatea subordonată Primăriei Focșani condusă de Misăilă (PSD) făcea contracte pe sume mai mari! Vorbim așadar de ipocrizia unor pesediști cărora ar trebui să le crape obrazul de rușine atunci când atacă nefondat!

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Persoana din Vrancea depistată cu noul coronavirus este un bărbat de 57 de ani venit din nordul Italiei. El a fost escortat de Poliție de la graniță direct în carantină, deci nu a avut contact cu niciun alt vrâncean!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.