ULTIMA ORĂ! Avem LISTA cu personalul medical din Vrancea infectat cu noul coronavirus! Cazuri noi confirmate astăzi la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani.

Situație explozivă la Spitalul Județean din Focșani, acolo unde foarte multe cadre medicale sunt revoltate pentru că nu au fost testate deși au avut contact cu alte cadre depistate pozitiv. Nemulțumirile sunt față de conducerea Spitalului Județean, despre care se spune că ar fi trebuit să facă teste suplimentare față de cele efectuate: ”Eu sunt contact direct de mai multă vreme cu un cadru medical confirmat cu COVID. Nu am fost testată nici până astăzi, 8 aprilie. Vom ajunge ca la Suceava dacă nu se iau măsuri”, ne-a declarat un cadru medical.

Ediție de Vrancea îi solicită public managerului Constantin Mândrilă să explice de ce nu a testat toate cadrele medicale care au avut contacte cu medicii și asistenții confirmați cu COVID-19! 90 de vrânceni au COVID-19, jumătate din aceștia fiind din rândul cadrelor medicale!

Cadrele medicale confirmate cu COVID-19 la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, Spitalul Militar Focșani și Spitalul Municipal Adjud, sunt următoarele (numele nu vor fi publicate fiind date cu caracter personal, protejate prin lege):

SPITALUL JUDEȚEAN FOCȘANI

* Un medic ortoped care lucrează și la Spitalul Județean (doar gărzi) și la Spitalul Militar

  • Un alt medic de la Spitalul Județean Focșani (nu publicăm secția din motive pe care nu le putem preciza public în acest moment)

* Un medic chirurg care lucrează doar la Spitalul Județean

  • O asistentă de la Secția Nefrologie

* Un asistent de la Secția Psihiatrie

* Un asistent de la Secția Radiologie

* O asistentă de la Departamentul de Igienă

* Un asistent de la Secția Infecțioase

* Un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU)

La acestea se adaugă:

  • 30 de cadre medicale de la Spitalul Militar
  • 2 cadre medicale de la Spitalul Municipal Adjud

 

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.