EXCLUSIV. ULTIMA ORĂ: Un brancardier de la Spitalul Județean Focșani (UPU), confirmat POZITIV cu noul coronavirus, în această seară.

Un brancardier de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani – Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Brancardierul a fost testat în urmă cu trei zile, iar rezultatul i-a venit în această seară. În prezent, el se află internat la Secția  Infecțioase, unde primește îngrijiri medicale de specialitate, pentru că astăzi i s-a făcut rău în timpul serviciului și a fost dus de colegi la departamentul respectiv.

Responsabilii din sistem vor derula o anchetă epidemiologică pentru a vedea care au fost persoanele cu care a intrat în contact în ultimele zile brancardierul respectiv. Evident, sunt mulți colegi de serviciu de la UPU, dar și, probabil, persoane din familia sa.

Reamintim că în urmă cu 2 zile 41 de cadre medicale de la Spitalul Județean au fost testate și au ieșit NEGATIV la COVID-19. Evident, în spital lucrează sute de persoane și pot apărea cazuri noi de COVID-19 sau suspiciuni. Tot la fel de evident este și faptul că și cei testați negativ pot lua virusul la un moment dat. Situația este într-o dinamică accentuată peste tot în țară.

Citește și:   Judecătoria Focșani a anunțat măsurile dispuse la nivelul instanței, în scopul prevenirii răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de coronavirus – COVID 19

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.