ULTIMA ORĂ: Corpul de Control al Ministerului Sănătății a venit să facă verificări la Spitalul Județean din Focșani. Mândrilă, sub lupa inspectorilor care verifică achizițiile făcute!

Corpul de Control al Ministerului Sănătății a venit în control la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, pentru a verifica mai multe aspecte legate de activitatea unității spitalicești, de la achizițiile făcute până la modalitatea de organizare a tot ceea ce ține de bunul mers al spitalului în relația cu pacienții. Managerul spitalului, Constantin Mândrilă (foto dreapta jos, alături de Oprișan, Viorica Dăncilă și Sorina Pintea), a fost acuzat în acest an că ține cu dinții de scaun deși activitatea sa a lăsat de dorit, are o condamnare penală definitivă și o altă condamnare civilă, după ce Curtea de Apel Galați a hotărât definitiv că Spitalul Județean Focșani a fost prejudiciat cu sute de milioane de lei vechi chiar de către managerul Mândrilă, ajutat de alți patru angajați. despre acest caz Ediție de Vrancea a scris AICI.

Reamintim că luna trecută membrii de la acea dată ai Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, Dragoș Cozma, Ana-Maria Dimitriu și Alexandru Ciprian Epure au tras mai multe semnale de alarmă cu privire la neregulile din spital, dar și cu referire la faptul că Mândrilă și acoliții săi refuză să le ofere o serie de informații legate de activitatea derulată în ultimii ani.

Un alt episod care va fi, se pare, verificat este cel legat de vizita PSD la spital, o vizită direct de pe stradă în salonul bebelușilor. Detalii AICI.

 (Teodor PETRICEANU)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.