ALERTĂ de CORONAVIRUS la Focșani! Un bărbat venit din Italia a fost internat la Infecțioase cu suspiciunea că ar avea coronavirus. UPDATE: Pacientul a fost externat, rezultatele au ieșit NEGATIVE!

UPDATE: Pacientul a fost externat, rezultatele au ieșit NEGATIVE!

Un vrâncean din Câmpuri, în vârstă de 43 de ani, a fost internat ieri în secția de Boli Infecto-Contagioase a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, fiind suspect de coronavirus. I. P. s-a întors recent din Italia și pentru că a prezentat simptome specifice coronavirusului a ajuns la spital. Totodată, o familie cu doi copii din comuna Reghiu, revenită în România tot din nordul Italiei, sunt în carantină la domiciliu timp de 14 zile pentru suspiciuni legate de coronavirus.

Conform Direcției de Sănătate Publică Vrancea, pneumonia cu noul coronavirus (2019-nCoV) este o ”boală respiratorie acută depistată în orașul Wuhan, Provincia Hubei, China și care s-a răspândit ulterior în alte 3 provincii din China: Guangdong Sheng, Beijing Shi și Shanghai Shi. Manifestările clinice ale bolii: spectrul clinic al bolii încă nu este pe deplin cunoscut. Ceea ce cunoaștem, până în acest moment, este faptul că pacienții prezintă febră (minimum 38 grade Celsius), tuse, iar în cazurile mai severe, dificultate la respirație. Perioada de incubație (timpul de la momentul infectării, până la apariția primelor simptome și semne de boală) nu a depășit 14 zile”. Vom reveni cu detalii. (Teodor P.)

Citește și:   ACUM: Accident pe centura Focșaniului, în față la Metale International. Evitați zona!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.